Workshop Emotionele Psychologie in drie dagen.

 • Iedereen kent emoties, of deze nu geuit worden of onderdrukt en leeft volgens overtuigingen.

  Een emotie is een Kosmisch seintje dat je verkeerd denkt, duurt maar 3 seconde en weerhouden ons ervan om te kunnen zien/voelen wat er werkelijk gebeurd. Wij blijven met onze gedachten veel langer gericht op de emotie en leggen die daardoor onbewust vast op onze meridianen. Elke keer als we de emotie die we eens hebben weggelegd tegen komen, wordt deze heftiger. Zo worden onze emoties één van de aansturingen van ons gedrag en kunnen ons enorm blokkeren. Echter als je leert om naar de aansturing, beleving achter de emotie te kijken, ga je het begrijpen en zie je weer de werkelijkheid in het NU.

  Middels Emotionele Psychologie worden emoties in balans gebracht. Door de acupressuurpunten te activeren en een affirmatie uit te spreken wordt de pijn op onbewust niveau losgelaten en daardoor komt er balans. Je krijgt hiervoor een Flowchart waarop de belangrijkste emoties staan die gekoppeld zijn aan de acupressuurpunten. Tevens ontvang je een geplastificeerde werkmap met de onderliggende aansturingen voor het ontstaan van de emotie.

  Daarnaast leef je in het NU de overtuigingen die je hebt aangenomen in je jeugd. Dat wil niet zeggen dat je nu geen overtuigingen meer aanneemt, alleen de meeste komen vanuit je jeugd. Voorbeeld: Je kon als kind goed leren, echter op een dag krijg je een onvoldoende. Op het moment dat de juf je het gemaakte werk terug geeft en zegt: "Pien, ik ben van jou beter gewend". Kan dit zomaar de aansturing zijn in het NU van je perfectionisme. Leeft dan de overtuiging: Ik ben niet perfect

  Je krijgt in je werkmap ook een lijst met overtuigingen. Je gaat leren om ook deze in balans te brengen via de meridianen en daarnaast leer je het lichamelijke gevoel bij zo'n overtuiging los te laten. Hiervoor krijg je diverse technieken aangereikt.

  Deze workshop wordt gegeven op het Tuinderspad 12 Alkmaar. Daar kunnen maximaal 10 personen aan deelnemen, is deze vol dan prik ik gelijk nieuwe data en komen deze weer op de website te staan.

  De eerst volgende data is: 9,16 en 17 oktober van 10.00 tot 17.00 Vanaf 9.30 inloop, lunch van 13.00-14.00 Voor koffie/thee en water en iets lekkers wordt gezorgd, lunch zelf meenemen en in de middag is er een fruit.

  De kosten voor deze driedaagse zijn €450,00

  AANMELDEN
  vera@charmiene.nl
  tel:072-5204438