intuïtieve ontwikkeling

 • "Geloof niets.
  Waar je het ook leest,
  Wie het ook zegt,
  Zelfs als ik het gezegd heb.
  Geloof het alleen
  Als het voor jouw gevoel klopt,
  Als je gezond verstand het ermee eens is."
  Boeddha


  D.m.v. deze cursus kun je leren met nieuwe vermogens in jezelf waarvan je wellicht alleen vermoedde dat je ze had in contact te komen. Ieder mens wordt geboren met de gave contact te leggen met de wereld waaruit wij zijn geboren. Hoewel deze vaak diep verborgen liggen. Door liefdevol en met respect te leren afstemmen op de onzichtbare wereld verrijk je jouw leven. Je geeft jezelf de sleutel in handen om helderder waar te nemen, vollediger aanwezig te zijn, jezelf op te laden met energie, of juist negativiteit af te laten vloeien. Kortom: je leert te luisteren naar je diepste zelf.

  De intuïtieve geest is een godsgeschenk en het rationele verstand is een dienaar. Wij hebben een maatschappij geschapen diede dienaar vereert en het geschenk is vergeten. (Albert Einstein)

  Ontdek d.m.v. deze cursus nieuwe vermogens in jezelf waarvan je wellicht alleen vermoedde dat je ze had.Ieder mens heeft het talent, hoewel deze vaak verborgen is, om zich te verbinden met de energetische kant van onze wereld. Door deze te leren kennen en je erop te leren afstemmen verrijk je jouw realiteit. Je geeft jezelf een sleutel in handen om helderder waar te nemen, vollediger aanwezig te zijn, jezelf op te laden met energie, of juist negativiteit af te laten vloeien. Kortom: Je leert te luisteren naar je diepste zelf.

  Bij voldoende belangstelling start ik 31 augustus 2022 deze cursus. De cursus wordt gegeven op het Tuinderspad 12, Alkmaar om de 14 dagen. De kosten bedragen € 15,= per les. Indien u niet kunt, proberen we samen met de groep een oplossing te vinden voor een andere avond. Als dat niet mogelijk is, dan kunt u niet aanwezig zijn, de kosten worden echter wel in rekening gebracht.

  De onderwerpen die aan de orde komen zijn:
  - Meditatie
  - Chakra
  - Aura
  - Mandala tekenen
  - Psychometrie (voorwerpen)
  - Contact maken met je Gidsen
  - Werken met Energie
  - Intuïtief kleien
  - Karma
  - Bloemenseance
  - Reïncarnatie
  - The Work of Byron Katie
  - Psychometrie (foto`s)
  - Kinderen van de nieuwe tijd
  - Intuïtief tekenen
  - Synchroniciteit

  AANMELDEN
  telefoon: 072-5204438
  e-mail: vera@Charmiene

  Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol en er kunnen zes mensen mee doen.