Wat kunt u verwachten bij

 • "Charmiëne" Opleidingen, is een professioneel opgezette therapeutische praktijk. U kunt hier geholpen worden als u last heeft van psychische of lichamelijke klachten. De E.I.K. techniek wordt door de cliënten als zeer effectief en efficiënt ervaren. De sessies geven over het algemeen direct resultaat, maar geen enkel model is zaligmakend. Als u het gevoel heeft dat het Enneagram bij u past, maak dan afspraak voor een intake gesprek.

  Intake gesprek

  Dit is een gesprek van 2 uur waarbij we kennismaken, ik u uitleg wat Enneagram therapie inhoudt en gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van uw lichamelijke of psychische klachten.

  Vervolgsessies

  Individuele sessie van 60 of 90 minuten.

  Wat mag u van mij verwachten

  • Professionele begeleiding
  • Dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met  uw informatie
  • Er wordt gewerkt in een rustige, veilige en vertrouwelijke omgeving.
  • U kunt kiezen voor Enneagram therapie(vergoed)of MatriXcoaching (niet vergoed)

  Betaling

  U ontvangt van mij een factuur, die u binnen 8 dagen mag overmaken op mijn rekening. De voorwaarden van betaling en annulering vind u terug onder de kop: algemene voorwaarden.

  Hoe is de praktijk "Charmiëne" aan haar naam gekomen?

  In de zoektocht naar een naam voor deze praktijk, kwam er op een morgen in juni een gevoel bij me naar boven dat ik de naam voor deze praktijk kon vinden in het boek over Engelen. Moest het de engel voor communicatie zijn? Voor Heelheid? Ik vond dit geen goed klinkende namen, maar welke dan wel? Ik zei tegen de engelen, "doe ik het boek open en dat wordt de naam van de praktijk".

  Nadat ik onderstaande tekst had gelezen wist ik dat het deze naam mocht zijn. De naam is dus ontstaan op aanwijzingen van de Engelen om ons heen. Als u onderstaande tekst leest dan hoop ik dat dit u al veel steun geeft. Voor meer hulp kunt u contact met mij opnemen.

  Charmiëne omwikkelt u met een diep gevoel van harmonie als een deken vol liefde van de Moeder. De weldadige heling van deze zachte omarming is geba­seerd op eigenliefde en aanvaarding. Totale acceptatie en een gevoel van eigenwaarde maken dat zelfs de meest gekwelde ziel zijn pijn- en angst gevoelens kan loslaten. Denk aan een moment dat uw innerlijke pijn meer dan ondraaglijk was. Misschien hebt u die pijn zo lang vastgehouden tot u het liefdevol kon aanvaarden en u zich veilig genoeg voelde om het te laten gaan door als een baby in iemands armen uit te huilen.

  Ik wil in Charmiëne Opleidingen u een schouder bieden voor uw pijn en u therapeut zijn op de weg naar vrijheid, zodat u weer volledig in harmonie met u Zelf komt.
       CHARMIËNE   

  Engel van harmonie

  Van goede gedachten komen goede daden
  en van slechte gedachten komen slechte daden.
  Haat stopt niet altijd door haat;
  haat stopt door liefde.
  Boeddha