Route

 • Komende vanaf Haarlem over de A9 naar Alkmaar, gaat u richting Heerhugowaard en neemt u de afslag Overdie. Bij de stoplichten gaat u linksaf tot de rotonde deze neemt u ¾ . Nu komt u op de Koelmalaan. Daar neemt u de eerste rechts. Dit is Tuinderspad 12.

  Vanuit Heerhugowaard en de Schermer raad ik u aan om via de Leeghwaterbrug te rijden. U neemt dan de afslag Overdie/centrum en gaat rechtsaf bij de stoplichten. Bij de rotonde gaat u linksaf 3e afslag en vervolgens neemt u de eerste rechts dit is Tuinderspad 12.

  Komende vanaf Bergen, kunt u het beste de randweg nemen richting Haarlem.U volgt dan de borden Heerhugowaard en neemt u de afslag Overdie. Bij de stoplichten gaat u linksaf tot de rotonde deze neemt u ¾ . Nu komt u op de Koelmalaan. Daar neemt u de eerste rechts. Dit is Tuinderspad 12.

  Komende vanaf Schagen via de S3 neemt u afslag Heerhugowaard. Vervolgens afslag Haarlem. Hierna neemt u de afslag Overdie/centrum en gaat rechtsaf bij de stoplichten. Bij de rotonde gaat u linksaf 3e afslag en vervolgens neemt u de eerste rechts dit is Tuinderspad 12.

  Komende vanaf Egmond gaat u rechtsaf de Ring Alkmaar op richting Haarlem. U volgt dan de borden Heerhugowaard en neemt u de afslag Overdie. Bij de stoplichten gaat u linksaf tot de rotonde deze neemt u ¾ . Nu komt u op de Koelmalaan. Daar neemt u de eerste rechts. Dit is Tuinderspad 12.

  Indien u onverwacht toch de weg kwijt raakt, mag u me altijd bellen. Alleen indien ik nog met een cliënt werk, kan ik u dus niet te woord staan.

  Bus en/of trein

  Komt u met de trein of met de bus aan op het station van Alkmaar, dan stapt u op lijnbus 4 richting Overdie en stapt uit bij halte Koelmalaan. Deze bus vertrekt vanaf het station  9 minuten voor het hele en het halve uur. Vanaf de bushalte gaat u linksaf en steekt over bij het oversteekpunt, zo loopt u recht op het Tuinderspad af.

  Terug neemt u lijnbus 4 richting Daalmeer en stap uit op het station. Deze bus vertrekt 7 minuten over het halve en het hele uur. Vanaf het Tuinderspad loopt u rechtsaf en ziet u de bushalte op 50 meter staan.