Ervaringen

 • Shirley
  Mijn dochter was zindelijk totdat ze naar groep 3 ging. Begon met kleine ongelukjes, maar het werd al erger. Iedere dag plas en/of poep in haar onderbroek. We hebben van alles geprobeerd: beloningssysteem, osteopaat, speciaal horloge die een afging zodat ze naar de wc ging (een soort plaswekker, maar dan voor overdag). Soms hielp het, maar helaas van korte duur. Na twee jaar, via een vriendin, met Vera een afspraak gemaakt. Ik ben een nuchtere Westfries, maar was meteen onder de indruk van de techniek die zij gebruikte. Ze maakt op een speciale manier contact met het onderbewustzijn waar je niet om heen. Ze gebruikt hiervoor de kinesiologie technieken. Ik ben er vier keer geweest en mijn dochter is weer zindelijk! Het wonderlijke is dat ze het via mij voor elkaar heeft gekregen. Mijn dochter is er nooit geweest. Zoals Vera ook op haar site zegt: De kinderen van nu zijn heel gevoelig. Ze pikken veel emoties en gedachten van hun omgeving op. Ik geloof hier nu echt in, want hoe verklaar je dit? Na 2 jaar geen resultaat en na 4x naar Vera geweest te zijn een drastische verandering. Vera zei na de 4e keer: "Nu is het klaar, we hoeven geen afspraak meer te maken." En na 2 dagen begon de droge periode voor mijn dochter. Mijn man komt ook bij Vera voor zijn psoriasis. Wij zijn heel tevreden over haar werkwijze en het allerbelangrijkste: het resultaat. Wij bevelen haar van harte aan!

  De anonieme moeder
  Ik wilde je nog even mailen omdat iets mij niet los laat. Nadat ik bij je was geweest heb ik gewoon de draad thuis opgepakt (boodschappen uitpakken, koken ed) en verder niets gezegd. Mijn zoon wist ook niet dat ik die middag een afspraak met je had. Toen hij naar bed moest, ging ik lekker bij hem liggen en waren we aan het kletsen. Toen vertelde ik dat ik die middag na schooltijd een afspraak had gehad en dat ik daarom later thuis was. Hij zei meteen dat ik bij die mevrouw was geweest. Hij bedoelde jou. Hij had natuurlijk aangegeven dat hij ook wel wat wilde voor het slapen dus hij wist dat ik contact zou zoeken. Maar hij kon hier echt niets van weten.

  Maar goed, ik gaf aan dat dat klopte en dat ik korrels had voor het slapen als dat echt niet lukte. Daar was hij blij mee. Toen zei hij het volgende: ik zat in jouw hoofd toen je daar was bij die mevrouw. En hij liet zien hoe ik in de stoel daar had gezeten. Het klopte allemaal! Ook zei hij dat wij wilde dat hij weer rust in zijn hoofd kreeg. Hij vertelde het heel rustig en het was ook allemaal goed, niet raar ofzo. Maar ik dacht inwendig wel hoe kan dat dan?En het laat me ook niet helemaal los.
  Is hier een soort van verklaring voor?
  Is hij echt zo gevoelig voor bepaalde dingen?

  Afgelopen week heeft hij het eerste deel van de Cito toetsen gehad. Ik heb nog geen idee hoe ze gegaan zijn maar voel wel dat hij weer relaxter is.

  Saar 5 jaar (via Reversie methode)
  Ik heb Vera al eens eerder bezocht voor een kinderangst van dochter (angst voor poepen) en dit was zo goed bevallen dat ik bij de constatering van een duidelijke angst voor water en pijntjes Vera opnieuw heb bezocht. De methode is voor een nuchter mens als ik soms moeilijk te bevatten of te begrijpen maar de zorgvuldige en prettige manier waarop Vera de sessie doet, maakt dat er ook  geen uitleg nodig is zolang het doel wordt behaald. Ik hoefde mijn dochter van 5 er niet direct bij te betrekken, enkel alleen bij de uitleg erna en ook hier geeft Vera helder en duidelijk weer hoe je dit alles het beste uitlegt aan een vijfjarige. Het resultaat is ook deze keer al snel te merken, het is niet meteen geheel opgelost maar ik merk meteen dat in de basis er een verandering is gekomen die ruimte geeft voor groei en angsten die niet van mijn dochter zijn weg te nemen waardoor zij vrijer en blijer in het leven staat. Een paar dagen later al heel vrij in het zwembad, de omslag was voor mij ontroerend om te zien, de zwemlessen zijn voor ieder en vooral voor mijn dochter relaxter en fijn. Hoe Vera dit doet vind ik nog steeds lastig uit te leggen, ook nu ik dit schrijf maar dat het werkt dat is een zekerheid en daarom wil ik adviseren om je gevoel te volgen, open te staan voor alles en Vera te vertrouwen. Resultaat volgt zeker en als het werkt dan werkt het en heeft het ook geen uitleg nodig, enkel deze aanbeveling!
  Marjette (moeder van Saar)

  Kaylee (15 jaar)

  Mijn periode bij Vera heb ik als heel positief ervaren. Vera heeft mij heel goed begeleid om mezelf weer te worden en mij uit mijn sleur gehaald. Zonder haar weet ik niet waar ik nu geweest was, ik wil het ook niet weten. Dat is namelijk niet aan de orde en het zal ook nooit gebeuren. Ik ben haar eeuwig dankbaar en zou de therapie aan iedereen aanraden. Voor ik bij Vera kwam had ik ook al gewone therapie geprobeerd maar dit werkte echt niet voor mij. Toen ik begon bij Vera ging het de eerste keer al beter met me. Een wereld van verschil dus. Ik heb zoveel van Vera geleerden zal dat nooit vergeten. Ik kan nu weer lachen, echt lachen en het niet hoeven te spelen. Ik kan weer genieten! En de mooie dingen zien. Vera bedankt XXX

  Layla (15 jaar)
  Mijn naam is Layla. Layla van Hulst. Rond 2jaar geleden voelde ik me nog alleen, apart en een buitenstaander. Ik was klaar met die gevoelens.
  Ik ben vroeger veel gepest, de oorzaak doet er niet meer toe, de gevolgen wel. Door wat er gebeurt is op de basisschool was ik erg teruggetrokken. Ik had veel moeite met wat er speelde, 5 jaar lang. Toen ik mijn moeder vertelde dat ik graag hulp wilde, heeft ze me meteen geholpen. Zij is degene die de therapie van Vera had gevonden.
  Bij het intake-gesprek vertrouwde ik Vera gelijk. Het voelde goed en ze kende me gelijk beter dan dat ik mezelf kende. De technieken die Vera gebruikt zijn ongelooflijk. Letterlijk. Ik ben onder de indruk van alles wat ik van haar heb geleerd. Door Vera, heb ik mezelf leren kennen.
  Voordat ik sessies had met Vera, was ik een ander persoon. Nu ben ik open, sociaal en het meest belangrijke; gelukkig! Misschien zei ik dit verkeerd. Ik ben geen ander persoon, ik ben nog steeds mezelf. Mezelf, maar dan gelukkig.
  ik ben Vera zo dankbaar voor alles wat ze voor me heeft gedaan en wat ze me heeft geleerd.Ik denk dat het meest belangrijke wat ik heb geleerd, is dat ik ondanks Vera. toch ook heel veel te danken heb aan mezelf.
  Ik ben blij dat ik om hulp heb gevraagd. Uiteindelijk begint alles bij jezelf.

  Berichtje van moeder Martine.
  Ik heb via de moeder met de Reversie methode, haar dochter geholpen.
  Hoi Vera
  Ik wilde je al eerder een berichtje sturen, maar druk met andere dingen en vergeten.
  Wiep (is de dochter) is helemaal van haar jeuk af !!!!
  Ik ben echt zoooooo blij met je !!! En Wiep ook natuurlijk.
  Ontzettend bedankt Vera.