Ervaringen

 • Saar 5 jaar (via Reversie methode)
  Ik heb Vera al eens eerder bezocht voor een kinderangst van dochter (angst voor poepen) en dit was zo goed bevallen dat ik bij de constatering van een duidelijke angst voor water en pijntjes Vera opnieuw heb bezocht. De methode is voor een nuchter mens als ik soms moeilijk te bevatten of te begrijpen maar de zorgvuldige en prettige manier waarop Vera de sessie doet, maakt dat er ook  geen uitleg nodig is zolang het doel wordt behaald. Ik hoefde mijn dochter van 5 er niet direct bij te betrekken, enkel alleen bij de uitleg erna en ook hier geeft Vera helder en duidelijk weer hoe je dit alles het beste uitlegt aan een vijfjarige. Het resultaat is ook deze keer al snel te merken, het is niet meteen geheel opgelost maar ik merk meteen dat in de basis er een verandering is gekomen die ruimte geeft voor groei en angsten die niet van mijn dochter zijn weg te nemen waardoor zij vrijer en blijer in het leven staat. Een paar dagen later al heel vrij in het zwembad, de omslag was voor mij ontroerend om te zien, de zwemlessen zijn voor ieder en vooral voor mijn dochter relaxter en fijn. Hoe Vera dit doet vind ik nog steeds lastig uit te leggen, ook nu ik dit schrijf maar dat het werkt dat is een zekerheid en daarom wil ik adviseren om je gevoel te volgen, open te staan voor alles en Vera te vertrouwen. Resultaat volgt zeker en als het werkt dan werkt het en heeft het ook geen uitleg nodig, enkel deze aanbeveling!
  Marjette (moeder van Saar)

  Kaylee (15 jaar)

  Mijn periode bij Vera heb ik als heel positief ervaren. Vera heeft mij heel goed begeleid om mezelf weer te worden en mij uit mijn sleur gehaald. Zonder haar weet ik niet waar ik nu geweest was, ik wil het ook niet weten. Dat is namelijk niet aan de orde en het zal ook nooit gebeuren. Ik ben haar eeuwig dankbaar en zou de therapie aan iedereen aanraden. Voor ik bij Vera kwam had ik ook al gewone therapie geprobeerd maar dit werkte echt niet voor mij. Toen ik begon bij Vera ging het de eerste keer al beter met me. Een wereld van verschil dus. Ik heb zoveel van Vera geleerden zal dat nooit vergeten. Ik kan nu weer lachen, echt lachen en het niet hoeven te spelen. Ik kan weer genieten! En de mooie dingen zien. Vera bedankt XXX

  Layla (15 jaar)
  Mijn naam is Layla. Layla van Hulst. Rond 2jaar geleden voelde ik me nog alleen, apart en een buitenstaander. Ik was klaar met die gevoelens.
  Ik ben vroeger veel gepest, de oorzaak doet er niet meer toe, de gevolgen wel. Door wat er gebeurt is op de basisschool was ik erg teruggetrokken. Ik had veel moeite met wat er speelde, 5 jaar lang. Toen ik mijn moeder vertelde dat ik graag hulp wilde, heeft ze me meteen geholpen. Zij is degene die de therapie van Vera had gevonden.
  Bij het intake-gesprek vertrouwde ik Vera gelijk. Het voelde goed en ze kende me gelijk beter dan dat ik mezelf kende. De technieken die Vera gebruikt zijn ongelooflijk. Letterlijk. Ik ben onder de indruk van alles wat ik van haar heb geleerd. Door Vera, heb ik mezelf leren kennen.
  Voordat ik sessies had met Vera, was ik een ander persoon. Nu ben ik open, sociaal en het meest belangrijke; gelukkig! Misschien zei ik dit verkeerd. Ik ben geen ander persoon, ik ben nog steeds mezelf. Mezelf, maar dan gelukkig.
  ik ben Vera zo dankbaar voor alles wat ze voor me heeft gedaan en wat ze me heeft geleerd.Ik denk dat het meest belangrijke wat ik heb geleerd, is dat ik ondanks Vera. toch ook heel veel te danken heb aan mezelf.
  Ik ben blij dat ik om hulp heb gevraagd. Uiteindelijk begint alles bij jezelf.

  Berichtje van moeder Martine.
  Ik heb via de moeder met de Reversie methode, haar dochter geholpen.
  Hoi Vera
  Ik wilde je al eerder een berichtje sturen, maar druk met andere dingen en vergeten.
  Wiep (is de dochter) is helemaal van haar jeuk af !!!!
  Ik ben echt zoooooo blij met je !!! En Wiep ook natuurlijk.
  Ontzettend bedankt Vera.