Reiki III A

 • Om toegelaten te worden tot deze cursus heb je aantoonbaar een certificaat nodig van
  Reiki П. Dit is niet nodig voor de cursisten die bij mij Reiki П hebben gevolgd.
  In de Reiki traditie bepaalde de Reikimaster of de leerling klaar was om toegelaten te worden tot de opleiding voor Master. Ook hing er een behoorlijk hoog prijskaartje aan. Tegenwoordig kan men voor een redelijke prijs de opleiding tot Master volgen.

  Voordat men de opleiding gaat doen, moet men zich echter wel realiseren dat een Reiki III inwijding ontzettend krachtig is. Je krijgt d.m.v. de initiatie ontzettend veel energie tot je beschikking en daardoor kun je in een versneld ontwikkelingsproces komen.
  Blokkades die je allang dacht te hebben verwerkt kunnen weer boven komen, omdat deze inwijding weer op een diepere dimensie van je Zijn inwerkt.
  Met Reiki 3A wordt je de aspirant-Master, ook wel de Meesterbehandelaar genoemd. Reiki 3a brengt ons een nog grotere persoonlijke groei. De Reiki kracht gaat niet alleen sterker stromen maar je krijgt ook de beschikking over het Universele Lichtsymbool, waardoor de verbinding tussen lichaam en ziel nog meer zal worden versterkt.
  Reiki 3a is speciaal voor degene die wel met de meesterenergie wil werken, maar (nog) geen master wil worden. 
  De lichtkracht in je wordt zeer groot; dit veroorzaakt een zeer diepgaande zuivering. Daarbij hoort verantwoording nemen in alle facetten van je leven om zodoende het licht van de Meester toe te laten in je hele wezen en leven.